Sponsorkliks:    Neem deel !!!!

Iedereen doet het tegenwoordig, bestellingen plaatsen via internet. Maar wist je dat je daar zonder moeite de vereniging mee kunt ondersteunen. Dat kan via sponsorklik.

Het is heel eenvoudig, bestel je spullen via de link

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8621

Het kost je niets extra en het levert de vereniging geld op.

Een kleine opsomming van de bedrijven/websites die deelnemen zijn: bol.com, Wehkamp, Otto, Beterbed, KLM, Blokker, Hema, C&A, Mediamarkt, Coolblue, AH, Expert, thuisbezorgd, Bart Smits, Jysk en Intertoys en er zijn er nog veel meer.

Door je bestelling via sponsorkliks te laten lopen ( een kleine moeite) krijgt de vereniging een bepaald percentage van het bestelde product. Dat kan behoorlijk oplopen als je bijvoorbeeld een vakantie boekt of een hotel maar ook als je iets groots aanschaft. Ook kleine bestellingen kunne samen en mooi bedrag voor de vereniging opleveren.

 Sponsorkliks:        Neem Deel !!!!!

 


BESTELLEN MATERIALEN

Vanaf 1 december 2015 kunnen materialen besteld worden via Gerard van Eijkeren !!!

 

Ophalen zwerfvuil

Driemaal per jaar halen we zwerfvuil op in de wijk rondom het tafeltennisgebouw. Per keer is het 1,5 uur werk. Driemaal per jaar betekent 300 euro voor de vereniging. Tot nu toe hebben de bestuursleden het gedaan maar vrijwilligers kunnen zich natuurlijk aanmelden bij Jan La Tour. Vele handen maken licht werk.

Ophalen oud papier

Nu enkele van de jongelui hebben afgehaakt zijn we naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ze moeten ouder zijn dan 18 jaar en de onkostenvergoeding bedraagt 22,50 euro. Wie o wie kent enkele jongelui die één per maand twee uur mee willen werken. Aanmelden bij Jan La Tour of Lian Coppens.

 

De website is geheel vernieuwd en wordt in de toekomst bijgehouden door Nol van de Ven. Indien leden artikelen geplaatst willen zien kunnen zij deze in platte tekst (word) aanleveren aan nol.van.de.ven@gmail.com. 

*Voor verder nieuws zie submenu's

 

NIEUW TELEFOONNUMMER ZAAL;        06 408 25 120

 

De recreantencompetitie 2015 - 2016, zie voor het schema de website onder Competitie en onder het submenu recreanten.

 

 

 

Zie voor onze seniorkampioenen onder de rubriek competitie en senioren !!